måndag 3 oktober 2011

fortfarande.

Jag förstår fortfarande inte. Hur kan man efter tio månader fortfarande slås av tanken att man ska ringa? för att en tiondels sekund senare få den hjärtslitande iskalla dusch av insikt. Hur kan det vara så svårt att acceptera?
helvetes. jävla. skit cancer. Så många hjärtan den krossar. Så många drömmar som går upp i rök. Så mångas framtid som försvinner.
I ett enda slag är hela ens tillvaro obarmhärtligt och förevigt förändrat med ett sådant beskred.
Jag finner inte ord för hur hemskt det är att se människor i sin närhet sakta men säkert gå under, på samma sätt som jag inte finner ord för den glädjen jag känner inför de som tar sig tillbaka från denna mardröm.
För utvecklingen går, tack och lov, framåt och ny forkning kommer hela tiden. Fler och fler överlever ett cancerbesked. Hela oktober är det rosa månaden, detta för att stötta Cancerfonden i denna forskning.
Köp ett rosa band, eller någon av alla andra produkter som dyker upp i butikerna under månaden, sms:a ROSA till 72988, gilla Cancerfonden på facebook och sätt ett rosa band vid din profilbild. Alla kan göra något, skänka något eller bara visa sitt stöd. För ni vet - många bäckar små...

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar- helt enkelt ääääälskar dina texter!

marie.

marie.