torsdag 29 januari 2009

Nyvaken och förrvirrad

Dagen började med att jag flyger upp -total förvirrad- av att ngn ringer på min dörr, får på mig morgonrocken och försöker få linsen som hamnat snett på plats igen och fram till dörren.
Där står mannen som ska måla och tapetsera om min lgh (det ska tilläggas att när jag härromdagen pratade med honom sa att han skulle komma på eftermiddagen idag). Som att jag inte var nog yr så smiter katten ut genom dörren och ner genom trappan. Så där får jag springa - barfota i morgonrock -och jag efter katten genom trapphuset. Haha, det måste ha varit en syn. Såklart springer han alla fyra trapporna ner innan han stannar. Där sätter han sig nöjt och tittar på mig när jag kommer nerrusande. Då tycker man om att djur - not.
Tar honom under armen och vandrar upp där målaren bär in det ena efter det andra och snart har han fylt upp hela mitt kök/vardagsrum med saker.
Så istället för att ha sovmorgon så slog jag på kaffebryggaren och fixa till mig.
Visade sig att jag fått stans trevligaste och socialaste målare så bjöd honom på lite fika och fick en pratstund innan jag begav mig till skolan.

Inga kommentarer:

marie.

marie.

Bloggarkiv